• Ambassadeur van uw organisatie
Cyclus – Training ambassadeur2017-07-04T12:16:51+00:00

Project beschrijving

Voor de medewerkers van het bedrijf Cyclus heeft BOL training en advies een training ‘Ambassadeur van uw organisatie’ verzorgd.

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw organisatie, is een veelgehoorde kreet. Het klinkt als een cliché, maar het is wel zo. Cyclus is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het beheer van openbare ruimte en afval. De huisvuilophalers en beladers van Cyclus verrichten hun werkzaamheden in de stad. Zij vertegenwoordigen het zichtbare visitekaartje van Cyclus. Hun houding, gedrag, kleding, onderlinge omgangsvormen, non verbale uitstraling en rijvaardigheid dragen allemaal bij aan de indruk die mensen hebben van Cyclus.

Tijdens deze training hebben de medewerkers van Cyclus inzicht gekregen dat zij degene zijn die een grote bijdrage kunnen leveren aan de kernwaarden die de organisatie wil uitstralen. Door middel van actieve, praktische en dynamische oefeningen zijn de medewerkers zich bewust gemaakt van hun gedrag met betrekking tot klantgerichtheid, agressie, grensoverschrijdend gedrag en professionaliteit.

Door het volgen van de training hebben de medewerkers geleerd dat ze door eenheid in uitstraling, goed verbaal en non verbaal gedrag en omgangsvormen de organisatie een krachtige impuls kunnen geven. Na de training waren er minder meldingen over gedrag, werden medewerkers door elkaar aangesproken op gedrag en waren ze ervan bewust dat zij het visitekaartje van Cyclus zijn.

Project details

Competenties:

Categorieën: