Het begin

Eric Bol, eigenaar van zijn eigen onderneming: BOL training en advies. Het begon allemaal met slechts één krachtige gedachte: “Ik wil een eigen bedrijf runnen!”.

In 1997 werd dit realiteit. Hij was meer dan een KAM-deskundige, namelijk een ondernemende visionair. Zijn kennis wist hij om te zetten naar tastbare oplossingen om andere organisaties te ondersteunen, begeleiden en adviseren. Zo kon hij helpen om het Arbobeleid weer nieuw leven in te blazen. Al snel bleek dit een groot succes.

Dit was de eerste stap naar BOL training en advies zoals u het nu kent. Tegenwoordig staat er een tiental mensen voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Ontmoet onze specialisten en word ook een onderdeel van onze onderneming.

Van schippersschool naar…

In 1957 is in het gebouw een schippersschool opgericht. De school en het bijbehorende internaat zijn 1983 opgeheven. Een bootje boven de zijdeur van het gebouw is de laatste herinnering aan de dertigjarige periode met schipperskinderen.

Om de associatie met het verleden expliciet te behouden, zal het gebouw als “De Schipper” betiteld worden. Daarnaast is het ons gelukt  om het gebouw zo authentiek mogelijk te renoveren. Onze connectie met de gemeente Halderberge, verbondenheid met de lokale gemeenschap in Oud Gastel en sterke focus op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zullen hierdoor zonder meer worden versterkt.

Onze klanten

Door de jaren heen hebben wij gewerkt voor diverse organisaties en instellingen. Hierdoor zijn wij in heel Nederland te vinden. Wij gaan letterlijk en figuurlijk heel ver voor onze klanten. En daar zijn wij enorm trots op! Daarom willen wij laten zien waar u ons allemaal kunt vinden.