Over ons2018-06-21T08:49:48+00:00

Het begin

Eric Bol, eigenaar van zijn eigen onderneming: BOL training en advies. Het begon allemaal met slechts één krachtige gedachte: “Ik wil een eigen bedrijf runnen!”.

In 1997 werd dit realiteit. Hij was meer dan een KAM-deskundige, namelijk een ondernemende visionair. Zijn kennis wist hij om te zetten naar tastbare oplossingen om andere organisaties te ondersteunen, begeleiden en adviseren. Zo kon hij helpen om het Arbobeleid weer nieuw leven in te blazen. Al snel bleek dit een groot succes.

Dit was de eerste stap naar BOL training en advies zoals u het nu kent. Tegenwoordig staat er een tiental mensen voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Ontmoet onze specialisten en word ook een onderdeel van onze onderneming.

Van schippersschool naar…

In 1957 is in het gebouw een schippersschool opgericht. De school en het bijbehorende internaat zijn 1983 opgeheven. Een bootje boven de zijdeur van het gebouw is de laatste herinnering aan de dertigjarige periode met schipperskinderen.

Om de associatie met het verleden expliciet te behouden, zal het gebouw als “De Schipper” betiteld worden. Daarnaast is het ons gelukt  om het gebouw zo authentiek mogelijk te renoveren. Onze connectie met de gemeente Halderberge, verbondenheid met de lokale gemeenschap in Oud Gastel en sterke focus op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zullen hierdoor zonder meer worden versterkt.

Leer ons team kennen!

ERIC BOL

Eric Bol

Directeur / Eigenaar

Ik ben trots als directeur van BOL training en advies. Dagelijks ben ik bezig om mijn visie om te zetten tot werkelijkheid. Een groot deel van mijn week bestaat uit mijn werk maar daarnaast houd ik van sporten. Van fietsen tot aan hardlopen! Mijn hele gezin is sportief. Samen met mijn vrouw hebben wij drie mooie kinderen waar wij trots op zijn.

Ineke Bellemans

Ineke Bellemans

Financieel medewerker

Je kunt mij het best omschrijven als gezinspersoon, want ik word blij van vakanties met het hele gezin. Daarnaast vind ik het ook erg ontspannend om op stap te gaan met vriendinnen. Van onverwachtse dingen word ik erg vrolijk, want uit ervaring zijn dit de leukste momenten! Op sportief gebied peiger ik mezelf 2x in de week flink af bij Crossfit Zuid in Roosendaal.

Laurens Hoekman

Laurens Hoekman

Adviseur / Trainer

Ik werk sinds 2014 bij BOL training en advies als adviseur en trainer. Ik haal voldoening uit mijn werk door klanten praktische en werkbare producten en diensten te leveren. In mijn vrije tijd fiets ik graag een aantal kilometers, vooral wanneer het lekker weer is. Daarnaast haal ik ook plezier uit reizen en gamen.

Stephan Duininck

Adviseur / Trainer

Sinds december ben ik hier komen werken. Oorspronkelijk kom ik uit Zeeuws-Vlaanderen, maar door de Brabantse gezelligheid ben ik verhuisd naar Rijen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan voetballen, fitnessen en allerlei andere vormen van sport. Elk jaar probeer ik één voetbalwedstrijd in Engeland te bezoeken. Ook ben ik in de kroeg te vinden om onder het genot van een pintje (biertje) de lange Brabantse nachten te ondervinden.

Martin Vissers

Martin Vissers

Adviseur / Trainer

Ik ben vanaf april 2018 werkzaam als adviseur/trainer. Ik ben opgegroeid in het Brabantse dorpje Prinsenbeek, maar tegenwoordig woon ik in Breda. Daar woon ik met veel plezier en kan uitstekend genieten van het bourgondische karakter van Breda. In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten en probeer ik minimaal ééns per jaar naar een pop/rock festival te gaan.

Nineke Gundlach

Projectcoördinator

Vanaf december 2017 ben ik toegevoegd aan het team als projectcoördinator. Ik zorg voor de coördinatie van alle trainingen en adviestrajecten in samenspraak met de adviseurs. Naast mijn werk ben ik vooral druk met mijn gezin. Met de tijd die overblijft ga ik graag met mijn vriendinnen op stap en sta ik wekelijks op het volleybalveld.

Diana Hamers

Diana Hamers

Sales manager

In mijn loopbaan is de factor commercie altijd leidend geweest.
Zo ook in mijn functie bij BOL training en advies, waar ik in februari 2006 begonnen als manager van de afdeling Sales. Zingen is mijn hobby en als leadzangeres van 2 bands is dat, naast mijn drukke baan, een prima uitlaadklep om te ontspannen.

Marian Vermeulen

Accountmanager binnendienst

Ik ben een ambitieus, gedreven en commercieel ingesteld persoon en dit is ook allemaal terug te vinden in mijn functie. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Daarnaast vind ik het leuk om te kokkerellen en heerlijke gerechten op tafel te zetten. Vrienden schuiven daarom ook vaak gezellig bij ons aan. Op sportief gebied doe ik aan fitness.

Jamie Covers

Jamie Covers

Marketing en communicatie

In maart 2016 ben ik bij BOL komen werken. Naast mijn werk vind ik het leuk om een drankje te drinken of lekker met mijn vriend op de bank te hangen met Netflix op tv. The Walking Dead kijken wij samen maar ik kijk ook andere series. Daarnaast ben ik al meerdere malen in Amerika geweest, maar in de toekomst wil ik meer van de wereld zien!

Onze klanten

Door de jaren heen hebben wij gewerkt voor diverse organisaties en instellingen. Hierdoor zijn wij in heel Nederland te vinden. Wij gaan letterlijk en figuurlijk heel ver voor onze klanten. En daar zijn wij enorm trots op! Daarom willen wij laten zien waar u ons allemaal kunt vinden.