Over ons2019-06-13T15:25:31+00:00

Het begin

Eric Bol, eigenaar van zijn eigen onderneming: BOL training en advies. Het begon allemaal met slechts één krachtige gedachte: “Ik wil een eigen bedrijf runnen!”.

In 1997 werd dit realiteit. Hij was meer dan een KAM-deskundige, namelijk een ondernemende visionair. Zijn kennis wist hij om te zetten naar tastbare oplossingen om andere organisaties te ondersteunen, begeleiden en adviseren. Zo kon hij helpen om het Arbobeleid weer nieuw leven in te blazen. Al snel bleek dit een groot succes.

Dit was de eerste stap naar BOL training en advies zoals u het nu kent. Tegenwoordig staat er een tiental mensen voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Ontmoet onze specialisten en word ook een onderdeel van onze onderneming.

Van schippersschool naar…

In 1957 is in het gebouw een schippersschool opgericht. De school en het bijbehorende internaat zijn 1983 opgeheven. Een bootje boven de zijdeur van het gebouw is de laatste herinnering aan de dertigjarige periode met schipperskinderen.

Om de associatie met het verleden expliciet te behouden, zal het gebouw als “De Schipper” betiteld worden. Daarnaast is het ons gelukt  om het gebouw zo authentiek mogelijk te renoveren. Onze connectie met de gemeente Halderberge, verbondenheid met de lokale gemeenschap in Oud Gastel en sterke focus op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zullen hierdoor zonder meer worden versterkt.

Leer ons team kennen!

ERIC BOL

Eric Bol

Directeur / Eigenaar

Ik ben trots als directeur van BOL training en advies. Dagelijks ben ik bezig om mijn visie om te zetten tot werkelijkheid. Een groot deel van mijn week bestaat uit mijn werk maar daarnaast houd ik van sporten. Van fietsen tot aan hardlopen! Mijn hele gezin is sportief. Samen met mijn vrouw hebben wij drie mooie kinderen waar wij trots op zijn.

Ineke Bellemans

Ineke Bellemans

Financieel medewerker

Je kunt mij het best omschrijven als gezinspersoon, want ik word blij van vakanties met het hele gezin. Daarnaast vind ik het ook erg ontspannend om op stap te gaan met vriendinnen. Van onverwachtse dingen word ik erg vrolijk, want uit ervaring zijn dit de leukste momenten! Op sportief gebied peiger ik mezelf 2x in de week flink af bij Crossfit Zuid in Roosendaal.

Stephan Duininck

Adviseur / Trainer

Sinds december ben ik hier komen werken. Oorspronkelijk kom ik uit Zeeuws-Vlaanderen, maar door de Brabantse gezelligheid ben ik verhuisd naar Rijen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan voetballen, fitnessen en allerlei andere vormen van sport. Elk jaar probeer ik één voetbalwedstrijd in Engeland te bezoeken. Ook ben ik in de kroeg te vinden om onder het genot van een pintje (biertje) de lange Brabantse nachten te ondervinden.

Diana Hamers

Diana Hamers

Sales manager

In mijn loopbaan is de factor commercie altijd leidend geweest.
Zo ook in mijn functie bij BOL training en advies, waar ik in februari 2006 begonnen als manager van de afdeling Sales. Zingen is mijn hobby en als leadzangeres van 2 bands is dat, naast mijn drukke baan, een prima uitlaadklep om te ontspannen.

Onze klanten

Door de jaren heen hebben wij gewerkt voor diverse organisaties en instellingen. Hierdoor zijn wij in heel Nederland te vinden. Wij gaan letterlijk en figuurlijk heel ver voor onze klanten. En daar zijn wij enorm trots op! Daarom willen wij laten zien waar u ons allemaal kunt vinden.