Het domein waarin wij ons bevinden is erg breed én vaak vindt men het te complex of te moeilijk. Daar hebben wij een oplossing voor! Bij specifieke problematiek binnen uw organisatie op het gebied van HR en/of Arbo kunt u ons inschakelen als uw deskundige kennispartner. Vanaf nu kunt u onze adviseur(s) inhuren om uw organisatie tijdelijk te versterken om ieder project nóg veiliger te laten verlopen. Op die manier levert u een waardevolle bijdrage aan een gezonde werkomgeving door de juiste kennispartner in huis te halen.

Eric Bol

Projectadviseur

Door mijn jaren ervaring ben ik ruim inzetbaar en werk ik accuraat. Mijn visie is om te zorgen dat iedereen met plezier naar een veilige werkplek gaat. Tevens houd ik mij voornamelijk bezig met onderwerpen zoals duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en veiligheidscultuur.

Stephan Duininck

Stephan Duininck

Projectadviseur

Ik ben opgeleid als integraal veiligheidskundige. Binnen een korte tijd heb ik veel kennis en vaardigheden op gedaan op het gebied van de arbeidsrisico’s bij verschillende non-profit organisaties, waaronder gemeenten, waterschappen en SW-organisaties. Hierdoor ben ik breed inzetbaar en net als mijn andere interim collega’s ben ik te vinden door heel Nederland.

Onze specialisten kunt u inschakelen om efficiënt en accuraat te helpen bij problemen over arbeidsveiligheid, gezondheid, duurzame inzetbaarheid en andere arbeidsgerelateerde kwesties. Zij zijn de experts als het gaat om deze specifieke onderwerpen. Wij stellen hoge eisen aan specialisten, zodat zij op effectieve wijze het gewenste resultaat kunnen realiseren. Laat ons meedenken over hoe wij uw organisatie kunnen versterken!

  • Ruime ervaring
  • Veelzijdige ervaring binnen eigen specialisatie
  • Betrouwbare en professionele aanpak
  • Uitstekende referenties
  • Flexibel

Uw voordelen

Flexibiliteit

Uw voordeel is dat u flexibel kan inspelen op de vraag naar specifieke vakkennis binnen bepaalde projecten. Niet alleen bij trainingen en advisering leveren wij maatwerk, maar ook als u tijdelijk onze expertise in huis haalt via één van ons projectadviseurs!

Vakkennis en deskundig in huis

Iedere adviseur wordt zorgvuldig ingezet om u efficiënt en accuraat te helpen bij complexe problemen over arbeidsveiligheid, gezondheid, duurzame inzetbaarheid en andere arbeidsgerelateerde kwesties. Door onze vakkennis kunnen onze specialisten makkelijk schakelen waardoor het minder inwerktijd vergt van u.

Kostenefficiënt

Ook kunt u gemakkelijk besparen op vaste overheadkosten. U roept onze hulp in wanneer u daar behoefte aan heeft om specifieke projecten op het gebied van Arbo soepel te laten verlopen. Wij noemen onze adviseurs niet voor niets specialisten, want zij weten waar zij over praten. Laat het ‘zware’ werk maar aan ons over!

Tijdelijk onze expertise inhuren?

Wilt u meer weten over onze interim mogelijkheden? Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren om een passende oplossing te bieden. Bel gerust naar één van onze medewerkers via 0165 – 51 80 70 of maak gebruik van het onderstaande formulier. Wij komen graag met u in contact.