Bent u werkzaam bij een waterbedrijf? Dan is dit wellicht interessant voor u. Waterbedrijven voeren verschillende taken uit om te zorgen voor schoon drinkwater. De aanleg, reparatie en aanpassingen aan drinkwaterleidingen moet met zorg worden uitgevoerd. Kwaliteit, hygiëne, veiligheid en vakbekwaamheid zijn hele belangrijke aandachtspunten. Om de bovenstaande punten te borgen is in 2018 de Kwaliteit Instructie Aanleg Drinkwater (KIAD) geïntroduceerd. Het is voor uw eigen monteurs en de monteurs van uw aannemer, die drinkwaterleidingen aanleggen of handelingen verrichten aan het drinkwaterdistributienet.

Persoonscertificering voor uw organisatie

KIAD is een persoonscertificering waarmee iedere monteur aantoont dat hij aan de vakbekwaamheidseisen voldoet. Deze certificering bestaat uit een theorie- en praktijkexamen en is bedoeld voor de Vakbekwaam Persoon Aansluitleidingen (VPA) en de Allround Vakbekwaam Persoon (AVP).

Ons aanbod

Wij kunnen uw monteurs voorbereiden op het theoretisch examen via e-learning of in-company training. Ook stelt KIAD aanvullende certificaten om voor het persoonscertificaat in aanmerking te komen. Het betreft de onderstaande trainingen:

Wilt u meer weten?

Onze medewerkers denken graag met u mee om de beste oplossing te realiseren. De inhoud van onze trainingen wordt op maat gemaakt, waardoor het herkenbaar is voor uw medewerkers én uitstekend aansluit bij de praktijk. Neem contact op met één van onze medewerkers en laat u verrassen door onze werkwijze.