Sinds onze nieuwe website is gelanceerd zijn wij nog volop bezig om onszelf en de website verder te ontwikkelen. Ook staan er nieuwe collectieve trainingen gepland die wij voor het eerst aanbieden via open inschrijving. Daarom kunt u zichzelf (en andere collega’s) vanaf vandaag direct inschrijven voor onder andere preventiemedewerker, V&G plannen 2017 en toolboxbijeenkomsten geven.

Uw voordeel

Bij collectieve trainingen kan iedereen zich afzonderlijk inschrijven op een specifieke training. Dit heeft een aantal grote voordelen. Bij een kleine organisaties kan één persoon makkelijk aansluiten bij een geplande training. Maar ook wanneer er te weinig deelnemers zijn voor een incompany training bieden onze collectieve trainingen een uitkomst. Hierdoor ontstaan er samengestelde groepen die veel van elkaar kan leren.

Netwerken

Ook komt u makkelijk in contact met anderen die deelnemen aan dezelfde training. Hierdoor leert u meer over hun ervaringen met dat specifieke onderwerp. U bent dus tegelijkertijd aan het netwerken, maar ook kennis aan het delen met anderen.

Direct betalen mogelijk

Het grote voordeel van onze nieuwe website is u zichzelf maar ook anderen direct kan inschrijven voor een training. Daarnaast kunt u direct betalen via iDeal, maar u kunt ook kiezen om te betalen via factuur. Wij hebben gemerkt dat onze klanten daar veel profijt bij hebben. Dat is dan ook de reden waarom we deze optie hebben toegevoegd!

Wilt u zien welke trainingen wij gepland hebben? Klik hier om een kijkje te nemen.