Het stijgend aantal arbeidsongevallen baart de Inspectie SZW grote zorgen. In 2016 waren er maar liefst 37% meer dodelijke ongevallen en 14% meer arbeidsongevallen. Met name in de bouw, industrie, handel en afvalbeheer.

De oorzaak?

Onnodige werkfouten als gevolg van niet tijdig opgespoorde risico’s. De oplossing? Het uitvoeren van een grondige Taak Risico Analyse (TRA). De TRA geeft een compleet overzicht van de risico’s per werk. Vervolgens kunt u de veiligheid en gezondheid van uw werknemers, aannemers en omgeving eenvoudig beheersen.

Opzetten van een TRA?

In onze training leert u binnen één dag een TRA op te zetten, te beoordelen en actueel te houden. Hierdoor worden onnodige werkfouten en ongevallen verminderd. Daarnaast voldoet u ook aan de wet. Zo kan ook uw organisatie actief bijdragen aan ongevallenreductie!

De workshop is op 29 juni van 9.00 – 16.00 uur in Oud-Gastel bij ons op locatie. Via onze website kunt u zich direct inschrijven. Ook kunt u direct betalen via iDeal of via Factuur. Schrijf u daarom nog snel in op de training “TRA’s opzetten” want VOL = VOL.