Dagelijks lopen medewerkers in een organisatie tegen (Arbo)problemen aan. Snel antwoord krijgen is belangrijk en heeft een krachtige preventieve werking. Volgens de Arbowet dient elke organisatie te beschikken over tenminste één preventiemedewerker. Deze persoon is het aanspreekpunt op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn binnen uw organisatie. Als preventiemedewerker levert u een belangrijke bijdrage aan de veiligheid op het werk.

Taken preventiemedewerker

Wat houdt uw taak als preventiemedewerker binnen uw organisatie nu precies in? Om uw preventiemedewerkers te voorzien van de benodigde kennis bieden wij de Basiscursus Preventiemedewerker aan. In deze cursus komt de nieuwe wet- en regelgeving aan bod, maar ook hoe u uw taak efficiënt kunt uitvoeren. Praktische casussen zijn dan ook een onderdeel van deze training.

Eendaagse training

Deze ééndaagse training heeft als uitgangspunt dat de rol van preventiemedewerker wordt behandeld middels kennisoverdracht maar ook door middel van oefeningen. Hierdoor wordt de theorie gekoppeld aan opdrachten die u in uw dagelijks werk ook tegen kunt komen.

Met deze cursus bent u op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en krijgt u handige tips voor het vervullen van deze taak.

Inschrijving eendaagse training ‘Preventiemedewerker’

  • € 399,- per persoon exclusief BTW;
  • 9 mei 2017;
  • Van 9.00 tot 16.00 uur;
  • Maximaal 10 deelnemers*;
  • Adres: Veerkensweg 11A in Oud Gastel;
  • Inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat.

* Bij meer dan 10 individuele aanvragen zullen we extra data inplannen.

Direct inschrijven?

Inschrijven kunt u door een e-mail te sturen naar planning@boladvies.nl of via het contactformulier aan de rechterkant. Wij zien u graag op dinsdag 9 mei!