Via ons kunt u ook collectief trainen, maar wat betekent dat? Wij bieden trainingen aan waarop u deelnemers kan inschrijven. De datum, het tijdstip en de locatie hebben wij al voor u geregeld. Maar waarom zou u voor deze vorm van training kiezen?

Collectief / Open inschrijving

Het woord zegt het eigenlijk al. De training wordt gegeven voor een verzameling van deelnemers die afkomstig zijn uit diverse branches. Zij kunnen werken bij een bouw-, productie- of transportbedrijf. Maar zij kunnen ook ZZP’er zijn. Hierdoor kunnen deelnemers ook kennis delen met andere medewerkers die werkzaam zijn bij andere organisaties.

Kostenbesparend

Het komt vaak voor dat slechts één of twee medewerkers getraind moeten worden. Een groepsprijs ligt dan te hoog voor twee deelnemers. Collectief trainen biedt een mooie oplossing. Hierdoor kunnen individuen zichzelf inschrijven tegen een vaste prijs per persoon. De kosten zijn aanzienlijk lager en u kunt als werkgever er toch voor zorgen dat uw medewerkers de juiste trainingen volgen.

Ons aanbod

Als opleider bieden wij diverse training op basis van open inschrijving. U kunt kiezen voor onder andere trainingen zoals VCA, BHV basis of BHV herhaling. Daarnaast hebben wij ook andere collectieve veiligheidstrainingen gegeven, waaronder Preventiemedewerker of werken met de Digi RI&E gemeenten. Houd onze website in de gaten om te zien welke trainingen wij nog meer plannen.

Bekijk ons totale aanbod op deze link: https://www.boladvies.nl/collectief/