Interim

/Interim
Interim 2017-09-26T15:22:45+00:00

Het domein waarin wij ons bevinden is erg breed én vaak vindt men het te complex of te moeilijk. Daar hebben wij een oplossing voor! Bij specifieke problematiek binnen uw organisatie op het gebied van HR en/of Arbo kunt u ons inschakelen als uw deskundige kennispartner. Vanaf nu kunt u onze adviseur(s) inhuren om uw organisatie tijdelijk te versterken om ieder project nóg veiliger te laten verlopen. Op die manier levert u een waardevolle bijdrage aan een gezonde werkomgeving door de juiste kennispartner in huis te halen.

Eric Bol

Projectadviseur

Door mijn jaren ervaring ben ik ruim inzetbaar en werk ik accuraat. Mijn visie is om te zorgen dat iedereen met plezier naar een veilige werkplek gaat.

Richard Leijs

Projectadviseur

Ik ben door heel Nederland te vinden. Van Friesland tot aan Limburg. Niets is te gek voor mij om met u mee te denken om arbeidsrisico’s te minimaliseren.

Laurens Hoekman

Projectadviseur

Mijn doortastend vermogen stelt mij in staat om uw organisatie te begeleiden. Hierdoor speel ik in op uw arbeidsbehoeften en intern draagvlak creëren.

Onze projectadviseurs kunt u inschakelen om efficiënt en accuraat te helpen bij problemen over arbeidsveiligheid, gezondheid, duurzame inzetbaarheid en andere arbeidsgerelateerde kwesties. Zij zijn de experts als het gaat om deze specifieke onderwerpen. Wij stellen hoge eisen aan projectadviseurs, zodat zij op effectieve wijze het gewenste resultaat kunnen realiseren. Laat ons meedenken over hoe wij uw organisatie kunnen versterken!

  • Ruime ervaring
  • Veelzijdige ervaring binnen eigen specialisatie
  • Betrouwbare en professionele aanpak
  • Uitstekende referenties
  • Flexibel

Het voordeel van interim

Uw voordeel is dat u flexibel kan inspelen op de vraag naar specifieke vakkennis binnen bepaalde projecten. Niet alleen bij trainingen en advisering leveren wij maatwerk, maar ook als u tijdelijk onze expertise in huis haalt via één van ons projectadviseurs!

Iedere adviseur wordt zorgvuldig ingezet om u efficiënt en accuraat te helpen bij problemen over arbeidsveiligheid, gezondheid, duurzame inzetbaarheid en andere arbeidsgerelateerde kwesties. Door onze vakkennis kunnen onze specialisten makkelijk schakelen waardoor het minder inwerktijd vergt van u.

Ook kunt u gemakkelijk besparen op vaste overheadkosten. U roept onze hulp in wanneer u daar behoefte aan heeft om specifieke projecten op het gebied van Arbo soepel te laten verlopen. Wij noemen onze adviseurs niet voor niets specialisten, want zij weten waar zij over praten. Laat het ‘zware’ werk aan ons over!

Heeft u interesse in onze interim-mogelijkheden? Wij denken graag met u mee!

Onze vakkennis inhuren?

Of wilt u meer weten over onze interim mogelijkheden?
Bel naar 0165 – 51 80 70 of maak gebruik van het onderstaande formulier.